Wipneus en Pim Spamgang

Jullie zullen wel denken…. huh waarom is de pagina veranderd in zo’n rare blog….

Mijn collega heeft alle Joomla sites op de webserver geblokkeerd. De oorzaak hiervan is dat er op dit moment verschrikkelijk veel joomla sites gehackt worden die vervolgens allemaal andere joomla sites aanvallen. Omdat er klachten kwamen van andere joomla webhosters is de pagina per direct op non-actief gezet 🙁

Ik heb me ondertussen al verdiept in een oplossing. De oplossing is de rechten op de site aanpassen, de laatste versie van joomla installeren en een aantal componenten updaten of helemaal uitschakelen. Wat ik sowiezo wil doen is de pagina niet meer publiek maken. Er zal een gebruikersnaam en wachtwoord ingevoerd moeten gaan worden.

Ik vind het echt jammer dat een paar van die kl**tz*kken ons pleziertje op deze manier moeten bederven. Maar we doen er helaas helemaal niks aan…

Groetjes,
Thomas

Author: Thomas Faddegon

Bla bla bla

 • Hufters zijn het…

 • Bas

  zure sessie barends!!!

  klotehakkers!!!!!!!!!

  eigenlijk zouden we ze terug moeten kunnen pakken op een of andere manier maar ja da zal wel niet meevallen denk ik zo

 • Wilma

  Echt zwaaaaaaaaaar irritant!!

 • kim

  klote zooi idd

 • Mijntje

  Kut zo zeg hoe moet ik nu Sog’en??

 • Bernd

  hoet moet je wat?

 • Anki

  Die eikels hebben gewoon mijn dagbesteding naar de kl*te geholpen! Nu moet ik de hele dag gaan zitten hyven..