Wipneus en Pim Spamgang

Jullie zullen wel denken…. huh waarom is de pagina veranderd in zo’n rare blog….

Mijn collega heeft alle Joomla sites op de webserver geblokkeerd. De oorzaak hiervan is dat er op dit moment verschrikkelijk veel joomla sites gehackt worden die vervolgens allemaal andere joomla sites aanvallen. Omdat er klachten kwamen van andere joomla webhosters is de pagina per direct op non-actief gezet 🙁

Ik heb me ondertussen al verdiept in een oplossing. De oplossing is de rechten op de site aanpassen, de laatste versie van joomla installeren en een aantal componenten updaten of helemaal uitschakelen. Wat ik sowiezo wil doen is de pagina niet meer publiek maken. Er zal een gebruikersnaam en wachtwoord ingevoerd moeten gaan worden.

Ik vind het echt jammer dat een paar van die kl**tz*kken ons pleziertje op deze manier moeten bederven. Maar we doen er helaas helemaal niks aan…

Groetjes,
Thomas

Author: Thomas Faddegon

Do you like my posts and want to do something back? You can buy me a beer :)